Menu

Технологични одити на ТБО

Оцеляването в съвременната конкуренция и постоянно променящите се пазари изправя автомобилните сервизи пред предизвикателството да поддържат процесите в сервиза винаги актуални. Налице е необходимост от постоянни действия и промени - новите разработки на продуктите и навлизането на съвременни технологии и методи на работа повишават натиска на разходите не само чрез агресивната конкуренция, но и заради прилагането на регулаторните стандарти и закони.

Често собствениците на сервизи не могат да посрещнат това предизвикателство или нямат персонал и време, необходими за наблюдението и контрола на работните процеси и производствената ефективност. Поради тези причини много сервизи не са в състояние да се самоодитират комплексно и мащабно. Много често външният компетентен поглед може да открие и предложи решение на „очевидни“ и „стари“ проблеми.

 

В рамките на BASF RATIO Concept Plus, BASF предлага на собствениците на сервизи портфолио от точно пригодени услуги за нуждите на техния бизнес, гарантирайки подкрепа от първоначалния анализ до изпълнението на мерките, определени за отстраняване на пропуските.

Концепцията на BASF – „Модерни бизнес решения“ варира от оптимизиране на процесите до специални решения като проектиране на процеса или класически технически анализ на сервиза, като BASF технологичен одит.

 

glasuritОткрийте неизползвания си потенциал!
BASF технологичен одит ви дава възможност да получите по-пълна представа за:
- Процеса на боядисване
- Оборудването и съоръженията
- Обучението на бояджиите
- KPI - ключовите показатели на сервиза

 

Чрез тази информация с помощта на нашите експерти ще може да съставите план за действие за вашия сервиз, за да го подобрите и постигнете по-рентабилнен бизнес.

Адрес

Бул. Ботевградско шосе 282

1839 София България

+359 2 9713707

+359 2 9733075

За нас

Лазурит 94 АД е официален вносител на Glasurit, дъщерната фирма на немския химически BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света.

Работно време

Понеделник-Петък

08:30-17:00

ISO9001white 150

Меню
Този сайт използва "бисквитки"(cookies).